Webbplatsens horoskop

webbplatsen horoskop

Fyll i och sänd in formuläret för mer information

  Lotta ställer horoskop

  Personligt horoskop

  Jag kan hjälpa dig att läsa och förklara ditt horoskop. Under den tidpunkt och dag du föddes stod planeterna på himlen i en viss position. Jag har kunskap att hjälpa dig att tolka hur de stod och vad det säger om dig som människa, vad du har för hinder och möjligheter.
  I ditt personliga horoskop finns det mycket att läsa in beroende på , stjärntecken, i vilket hus de ligger i och vilka planeter som är i respektive hus. Sedan hur planeterna samspelar med varandra. Vi tittar också på vilka transiter ( planeter som rör sig i din karta) är aktuella just nu och en tid framöver.

  För att ställa ditt horoskop behöver jag Ditt födelsedatum, år , klockslag och plats du är född på ca en vecka innan vi träffas eller hörs av.

  Relations-/parhoroskop

  Här tittar vi på den enskilda individen samt hur ni samarbetar och vad ni har för svårigheter och utvecklingsmöjligheter tillsammans.
  Kan vara partnerrelation, syskon, familj eller övriga relationer.

  Företagshoroskop

  Vad har ditt företag för möjligheter, svagheter och utvecklingspotential! För att ställa ditt företagshoroskop behöver jag företagets födelsedatum, år , klockslag och plats som företaget har sitt säte. Även i det här fallet behöver jag uppgifterna ca en vecka innan vi träffas eller hörs av.